Trvanlivé mlieko s uzáverom. Tučné, s množstvom tuku najmenej 35 g/ ℓ. Väčšie balenie 12 ks. Ošetrené UHT. Homogenizované. Odporúča Slovak Coffee Association. Ideálne pre cappuccino.
Alergény
MLIEKO.
Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora
RAJO a.s., Studená 35, 823 55 Bratislava, Slovenská republika, www.rajo.sk
Krajina pôvodu
Neudáva sa.
Návod na použitie
Tipy na dokonalé cappuccino: 1. Na napenenie používajte mlieko vychladené na 6 °C až 8 °C. 2. Používajte kanvičku kónického tvaru a naplňte ju mliekom približne do polovice jej objemu. 3. Parná tryska musí siahať tesne pod hladinu mlieka. 4. Mlieko napeňujte a ohrievajte na teplotu 60 °C až 70 °C, aby si zachovalo svoje vlastnosti a lahodnú chuť.
Názov potraviny
Trvanlivé plnotučné mlieko. Tuk najmenej 3,5%. Ošetrené UHT. Homogenizované.
Netto množstvo
1 liter.
Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia
Skladujte pri teplote od 4 °C do 24 °C. Po otvorení skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte do 3 dní.
Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby
Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.
Výživové údaje/jednotka
Na 100 ml výrobku: Energia – 273 kJ / 65 kcal, Tuky – 3,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny – 2,1 g, Sacharidy – 4,8 g, z toho cukry – 4,8 g, Bielkoviny – 3,3 g, Soľ – 0,13 g.Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal).
Množstvo zložiek
Trvanlivé plnotučné mlieko. Tuk najmenej 3,5%.


Zošit 5110 - A5
Tortová sviečka číslovka 7
Zakladač pákový Esselte Economy 5cm tyrkysový
Nožnice DAHLE Comfort grip 18 cm
Rukavice latexové STARLING, žlté, veľ. 7/S
Prenosný box na závesné obaly HAN SWING bez veka sivý
Náhradná náplň CT-YRE4 pre CT-YXE4
Zvýrazňovač STABILO BOSS ORIGINAL Pastel svieža modrá
Farbičky Herlitz trojhranné 24 farieb
Popisovač STABILO Pen 68 strednesivý
Zvýrazňovač Centropen 8722 žltý
Pečiatka číslovacia Trodat 4846
Lepiaca tyčinka Pritt Stick 40g
Permanentný popisovač edding 850 červený
Podlahový vešiak MAULcaligo čierny
Lepiaca tyčinka Pritt Stick 10g
Archívny box Esselte 80mm červený/biely
Mlieko do kávy Maresi 500 g 



