Takéto banániky a jahody v čokoláde ste ešte nechrumkali. Zrelé a sladučké banány s jahodami sme najskôr premenili na chrumkavú dobrotu procesom lyofilizácie, teda sušením mrazom a potom sme ich obalili v poriadnej vrstve mliečnej čokolády. Ochutnajte dokonalé spojenie tradičných chutí bez zbytočných umelých prísad a bez palmového oleja.
– Skutočné banány a jahody bez umelých aróm
– Poctivá vrstva čokolády
– Vždy chrumkavé plody
Mrazom sušené ovocie v čokoláde
banán v mliečnej čokoláde 60 % (mliečna čokoláda 82 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), lyofilizovaný banán 17 %, leštiaca látka: arabská guma; sacharóza, med; v mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 30 %), jahody v horkej čokoláde s jahodovým prachom 40 % (horká čokoláda 86,7 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: slnečnicový lecitín; prírodná vanilková aróma, sušené mlieko), lyofilizované ovocie (jahody 9,6 %, jahodový prach.