Nadeľujeme poriadnu porciu čokoládového maškrtenia! Pod vrstvou mliečnej, horkej alebo bielej čokolády zachrumkajú vynikajúce vlašské orechy v škorici, mandle s čajom matcha, náramne osviežujúce čierne ríbezle, pražené kávové zrná či lieskové oriešky.
P.S .: To všetko bez palmového oleja!
Zoznam zložiek
vlašské orechy v horkej čokoláde a škorici (20 %), pražené mandle v mliečnej čokoláde (20 %), čierne ríbezle v mliečnej čokoláde (18 %), arónia v bielej čokoláde (18 %), lieskové oriešky v mliečnej čokoláde (14 %), kávové zrná v horkej čokoláde (10 %) (mliečna čokoláda 41 % (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, prírodná vanilková aróma), horká čokoláda 24 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: lecitiny; prírodná vanilková aróma), biela čokoláda 12 % (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená smotana, emulgátor: lecitiny; prírodná vanilková aróma), presladená arónia 5,8 % (cukor, arónia, dextróza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová), jadrá vlašských orechov 4,2 %, pražené jadrá lieskových orechov 4,1 %, jadrá mandlí pražené 4 %, lyofilizované čierne ríbezle 2,5 %, pražené kávové zrná 1,4 %, mletá škorica 0,8 %, leštiaca látka: arabská guma; cukor, med). V mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 30 %, v horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 49 %.
Môže obsahovať stopy lepku, iných plodov obsahujúcich škrupinu, arašidov, sóje a sezamu. Môže obsahovať časti škrupín.


Liner Q-CONNECT 0,4mm zelený
Lakový popisovač edding 750 biely
Puzdro na platobnú kartu 54x86mm PP
Cukríky Slavia 90 g
Permanentný popisovač edding 390 čierny
Papierové utierky skladané ZZ 2-vrstvové HARMONY recykel biele (20bal.)
Drôtenka na riad nerezová 15 g špirála (3 kusy)
Roller Schneider One Business modrý
Zvýrazňovač Pelikan 490 zelený
Plotrové role, 620mm/100m/76mm, 80g
Roller gélový Q-CONNECT Sigma Gel čierny
Atramentová náplň HP F6V25AE HP 652 black (360 str.) pre DeskJet Ink Advantage 1115/2135/3635/3775
Chrumkavý syr - White Cheddar & Red Leicester 70 g 


