Na začiatku bol praclík. Praclík pekne vypečený, jemne solený a chrumkavý. A potom prišli na rad čokoládové kúzla. Čarovali sme s lahodnou mliečnou čokoládou. Každý praclík sme čokoládou bohato obalili a prebudili tak jeho nadprirodzené schopnosti. Záhadne rýchlo totiž miznú z tubusu. Po prvom súste celé kúzlo pochopíte a radšej tubus nenecháte bez dozoru. 🙂 Kúzlilo sa opäť bez palmového oleja a bez umelých aróm.
Zoznam zložiek
Mliečna čokoláda 65 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), praclíky solené 33 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), leštiaca látka: arabská guma; cukor, med. V mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 30 %.
Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, vajec, arašidov, sóje a sezamu.